OM OSS

Oscar Jacobson Corporate / OJC säljer Oscar Jacobson Kollektion i kombination med unika designlösningar, alltid av hög kvalitet och normalt till större företag/organisationer i Norden.

OJC är varumärkenas stylist. Med stil, mode och förstklassig kvalitet som verktyg, sätter vi samman en profil som matchar både egenskaper och värderingar för er verksamhet. Visst ser vi till att passformen alltid är perfekt för varje enskild medarbetare men det är i första hand ert varumärke vi klär.

Allt fler företag uppmärksammar vikten av att uppträda på ett enhetligt sätt i sina affärsförbindelser. Kvalitén i företagets produkter och tjänster skall harmonisera med helhetsprofilen och värderingar.

Vi erbjuder som sagt kollektionerna från Oscar Jacobsons i kombination med unika designlösningar. Vi säljer inte kläder, vi skapar kompositioner av plagg speciellt sammansatta för varje enskild uppdrag.
Det som är konstant är den höga kvalitetsnivån som genomsyrar hela vår verksamhet. Allt vi erbjuder är high-end. Vi klär varumärken som har ambitioner och som vänder sig till målgrupper som ställer höga krav

btt